Op deze pagina vind je al onze ‘Vegan Espadrilles‘. Veganistisch schoeisel wordt steeds populairder, een ontwikkeling waarin we ons goed kunnen vinden. Daarom komt Toni Pons met een collectie Vegan espadrilles, vervaardigd van enkel natuurlijke materialen, zonder toevoeging van dierlijke materialen. De schoenen op deze pagina zijn dus allemaal ecologisch verantwoord. De vegan espadrilles van Toni Pons zijn vervaardigd van jute, natuurlijk rubber voor de zool en stoffen met natuurlijke vezels, katoen of vlas.

Triton Susi Black

 69,95 75,00

Deze Toni Pons espadrille heeft een sleehak gemaakt van gevlochten touw. De bovenkant van de schoen is voorzien een elegant ogend textiel in de kleur zwart.

Triton Susi Khaki

 69,95

Deze Toni Pons espadrille heeft een sleehak gemaakt van gevlochten touw. De bovenkant van de schoen is voorzien van elegante glitteropdruk.

Triton Susi Leo

 69,95

Deze Toni Pons espadrille heeft een sleehak gemaakt van gevlochten touw. De bovenkant van de schoen is voorzien een elegante luipaard glitteropdruk.

Triton Susi Platinum

 69,95 75,00

Deze Toni Pons espadrille heeft een sleehak gemaakt van gevlochten touw. De bovenkant van de schoen is voorzien een elegante glitteropdruk.

Triton Susi Zebra

 69,95

Deze Toni Pons espadrille heeft een sleehak gemaakt van gevlochten touw. Het bovenmateriaal is voorzien van een stijlvolle opdruk.

Valencia-CM Khaki

 54,95

De Valencia-CM in de kleur khaki met camouflage print is een stoere espadrille met sleehak en speelse bandjes rondom de enkel. De schoenen zijn vervaardigd van enkel natuurlijke, diervrije materialen en zorgen voor veel loopcomfort.

Valencia-V Canvas Khaki

 59,95

De Valencia-V is een stijlvolle espadrille met sleehak en speelse katoenen bandjes rondom de enkel. Voor de Valencia modellen is enkel gebruik gemaakt van natuurlijke, diervrije materialen. De stijlvolle keuze voor wie op zoek is naar comfortabele ‘vegan’ schoenen.